- din anleggsleverandør!

Klikk her for å redigere undertittel

7 års totalgaranti. 10 års strukturgaranti.

Modelloversikt

Klikk på modellbetegnelsen for å laste ned tekniske data i PDF 


Fremtidens T-kraner!


En gruppe Italienske ingeniører som arbeider for DN Cranes, startet i 2015 et prosjekt med mål om å produsere en ny serie T-armskraner for det internasjonale markedet. Ut av dette fødtes merkevaren GoUP, for å identifisere disse små høyteknologiske kranene. GoUP-kranene kan benyttes nesten overalt. De kan stå for seg selv på et fast fundament, på en lastebil, pickup, tilhenger eller til og med en båt. De er også veldig godt egnet innen håndverks- og landskapsbransjer, landbruket og for forskjellige løftebehov innen- og utendørs.


GoUP-kranene er enkle å montere og er sterke og lette. Når DN Cranes bestemte seg for å lage et høyteknologisk produkt, valgte de å produsere kranene helt og holdent i Weldox 900 fra Swedish Steel, og de beste hydrauliske komponenter tilgjengelig på markedet. Videre er alle krandeler sandblåst og behandlet med zink-grunning i samme prosess før de er påført en høykvalitets lakk. Foten er en kulelagret konstruksjon og rotasjonen drives av en kraftig svingmotor for maksimal styrke og presisjon.


GoUp i elektrisk versjon for 12 eller 24 volt kan jobbe som en uavhengig enhet, og har en smart design der den elektriske pumpen og oljetanken er integrert med styreenheten og beskyttet i en kommandosentral av stål.


Disse kranene kan utstyres med et stort utvalg tilbehør. Støttebein; mekaniske eller hydrauliske, faste eller uttrekkbare. 180 grader svingbare er standard. Vinsj, radiostyring, homologisert mannskapskurv, grabb og rotator er andre eksempler.

Vår markedsledende garanti, grunnleggende kundefokus og tilgjengelighet er din trygghet for at våre produkter er pålitelige arbeidshester – år etter år.

OPP Teknikk leverer alle GoUp kraner i NORDIC utførelse som standard. For de aller tøffeste forhold tilbyr vi også en ARCTIC versjon.


Alle våre kraner er CE merket og er produsert i.hht. EN 12999. De oppfyller også maskindirektivet 2006/42/EC.