- din anleggsleverandør!

Klikk her for å redigere undertittel

OPP Teknikk Kompetanse

Vi er kursformidler for Granlund Kompetansesenter AS.  Vi tilbyr sertifisert opplæring innen maskin, kran, truck, teleskoptruck, lift, stillas, arbeidsvarsling, varme arbeider, fallsikring og HMS. Vi arrangerer kurs over hele landet, og kan tilby praksiskurs på vårt praksisområde på Dal i Akershus - i kort avstand til Oslo lufthavn Gardermoen.

Bedriftsinterne kurs

Vi kan skreddersy pakker med opplæring som er i vårt sortiment, eller lage et opplæringsopplegg med deres produkter. Vi kan holde kursene hos oss eller i deres bedrift. Vi dekker hele landet.

HMS og kvalitetssikring

Myndighetene stiller stadig strengere krav til dokumentasjon. Vi kan skreddersy et system tilpasset din bedrift som tilfredsstiller dagens regelverk. Ta kontakt så finner vi en løsning som passer deres drift.

Sertifisert bedrift

Vi hjelper dere med nødvendig sertifisert opplæring, systemoppsett og rapporteringsverktøy slik at dere kan bli sertifisert bedrift. Det kan for eksempel dreie seg om kranførerkurs til teknisk leder og ansatte, kontrollørkurs og HMS/IK-systemer. Vi skreddersyr opplegget til deres drift og gir god oppfølging i prosessen.

Kursopplevelse på historiske Granavolden Gjæstgiveri

Vi tilbyr kurspakker med helpensjon i fantastiske omgivelser med mat og bevertning i særklasse.

Nyt omgivelsene og den spesielle atmosfæren på Hadelands tak, og ta en spasertur på Kongevegen som går rett utenfor døren. Utsikten til søsterkirkene fra middelalderen og de historiske bygningene du bor i gir en følelse av å reise tilbake i tid. La hverdagens stress bli igjen på arbeidsplassen og gi dine ansatte et avbrekk. Vi sørger for faglig påfyll og motivasjon der vi tar vare på dere fra morgen til kveld.