- din anleggsleverandør!

Klikk her for å redigere undertittel

Med 20 år i bransjen har vi opparbeidet oss stor kunnskap innen yrkeskjøretøy, hydraulikk, konstruksjon og prosjektstyring. Med god hjelp av vårt etablerte nettverk av kompetente samarbeidspartnere kan vi yte service til land- og marinebasert industri. Vi utvikler og tilbyr utstyr og maskineri som gjør våre kunder i større grad i stand til å jobbe mer effektivt og øke sin konkurransedyktighet.


OPP Teknikk AS og DN Cranes Scandinavia AS er begge 100% heleide datterselskaper av Oppegaard Invest AS.


Historie:

I 2012 stiftet grunnlegger Tommy Oppegaard selskapet Oppegaard Salg og konsulenttjenester for å selge Wiks tilhengere og opptre som påbyggskonsulent for tyngre kjøretøy.

I 2015 tegnet han generalagenturavtale for DN kraner i Norge, Sverige, Danmark og Island. Med kranprodusenten i ryggen fikk han i oppdrag å bygge en organisasjon rundt disse produktene i de respektive land.

I 2016 ble varemerket KranX dannet, og det ble startet utviklingen med å produsere hydraulikkaggregater og tilbehør i Norge. Driften ble flyttet fra hjemmekontor inn i kontorlokaler sammen med Bilskaden Hadeland på Jaren, en snau time nord for Oslo. Rekruttering av samarbeidspartnere innen salg og service av produktene satt i gang for fullt.

I 2017 ble det satset videre på standardisert produksjon av hydraulikk og energiløsninger, samt å legge grunnlaget for utvidelse av virksomheten. Det ble tegnet rammeavtale med Granlund Kompetansesenter om formidling av sertifisert opplæring, det ble inngått avtale om salg av WIKS tilhenger i vårt distrikt og Caterpillar energiløsninger som forhandler for Pon Cat Norge.

I 2018 ble det som følge av økt etterspørsel nødvendig å omdanne til aksjeselskap og dele driften i to selskaper. 


- DN Cranes Scandinavia AS er et importselskap for DN heisekraner for Norge, Sverige, Danmark og Island. 

- OPP Teknikk AS selger komplette prosjekter som inkluderer DN kraner, KranX hydraulikkutstyr, Wiks tilhengere, Caterpillar energiløsninger, opplæring, tilbehør og annet våre kunder måtte behøve. Selskapene jobber hånd i hånd, og holder i dag til på Jaren industriområde, ca 1 time nord for Oslo.


Visjon:

Vår målsetning er å levere hydraulikk og energirelaterte produkter og tjenester av den aller høyeste kvalitet. Vi støtter lokalt næringsliv og ønsker å være en foretrukken totalleverandør innen hydraulikk-, energi- og opplæringsløsninger. Vi yter personlig service, og det er kort vei fra idé til ferdig produkt. Vi er en langsiktig partner og rådgiver som legger vår ære i god kundebehandling.